Geen categorie

De 100 laatste dagen

1 oktober 2016. De dag dat we elkaar ‘man’ en ‘vrouw’ mogen noemen (al verkies ik eerder ‘hubby’ in plaats van ‘man’).  Vandaag nog exact 100 dagen te gaan. Van echte zenuwen nog niet echt sprake, gelukkig! Er zijn al heel wat grote voorbereidingen getroffen, maar er moet ook nog wel wat gedaan worden. Meestal kleine details en DIY-projectjes, maar ze moeten ook wel gebeuren natuurlijk.

Via deze blog wil ik jullie regelmatig op de hoogte houden van onze ‘laatste 100 dagen’.

Laten we om te beginnen even teruggaan naar het grote moment waarmee alles begon: het Aanzoek.

Het gebeurde in De Verborgen Parel, een privé-sauna in Hoepertingen. We wilden er al lang eens naartoe, maar uiteindelijk heeft het toch 4 jaar geduurd voor we er ook echt reserveerden. En gelukkig, het is een echte aanrader. Heerlijk relaxen met z’n tweeën, eventjes afgesloten van de wereld.

Op 25 oktober was het, rond 17u in de namiddag, toen Tim er op zijn knie ging, aan de rand van het zwembad. Een beetje zenuwachtig en onhandig (want ja, hoe verstop je een ringdoosje subtiel in een badjas?), maar helemaal hoe wij zijn: heel spontaan en ‘gewoon’. Ik kon alleen maar lachen (en ‘Ja’ zeggen natuurlijk) en vond zijn ringkeuze geweldig. We waren verloofd… Verloofd!

We hebben toch een weekje moeten wennen aan onze nieuwe ‘status’. De eerste week na de verloving hielden we het grote nieuws voor onszelf, ons geheimpje. Enkel onze ouders en mijn broer werden op de hoogte gebracht. Een week later maakten we heuse ‘verlovingsfoto’s’ (dank u Frederik) met ons hondje om het op een originele manier aan onze families en vrienden aan te kondigen. Het resultaat kan je hierboven als header zien 🙂

Na de euforie, de vele ‘proficiat’, ‘geweldig’ en ‘OMG’ uitingen, kon het echte werk beginnen: het plannen van de grote dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.