Geen categorie

Lijstjes

Met nog 79 dagen op de teller komt het alsmaar dichterbij. Zoals ik in mijn vorige post vertelde, zijn de ‘grote’ zaken al geregeld. Voor de overige dingen gebruik ik lijstjes, véél lijstjes. In mijn gsm, in mijn agenda, in mijn notitieboekje, op post-its… overal! Ik ben namelijk zo’n bride to be die pas rustig kan worden in haar hoofd als er iets ook effectief ‘afgevinkt’ is. Zal wel met mijn job te maken hebben, waar ik voor alle projecten ook to do lijsten opstel en weer afvink.

Hieronder zie je ook een lijstje… Een lijstje van onze 5 prachtige bruidsmeisjes, stuk voor stuk geweldige vriendinnen! Omdat ze ook een belangrijke rol zullen spelen op onze huwelijksdag, vond ik het wel gepast om een post over hen te schrijven.

Elisabeth: al 23 jaar mijn beste vriendin, en nu dus ook mijn getuige (samen met mijn broer Frederik). We zien elkaar niet super vaak maar als het gebeurt, lijkt het alsof er geen tijd tussen zat en lachen en praten we alsof we elkaar nooit meer gaan zien. Een rots in de branding die je niet altijd moet zien of horen om te weten dat ze er wel is, dat is Elisabeth voor mij.

Katleen: We zijn vriendinnen sinds de hogeschool, we begonnen te praten en onmiddellijk was de klik er. Waar je mij zag, zag je Katleen, en omgekeerd. Elke keer als we elkaar nu zien is het geen minuut stil, we hebben altijd veel bij te praten 🙂 Ze was één van de eersten –misschien wel de allereerste –  die ‘de vonk’ tussen Tim en mij had opgemerkt, wat het extra speciaal maakt om haar op onze dag aan onze zijde te hebben.

Lisbeth: Misschien wel de vriendin die ik het minst lang ken, maar dat is er helemaal niet aan te merken. Vanaf dag één delen we veel met elkaar en voelen we elkaar – en elkaars rare humor – goed aan. Wat begon als collega’s is overgegaan tot (h)echte vriendschap en ik ben erg blij dat zij bij onze bruidsmeisjes hoort! 

Sophie: De eerste ontmoeting met Sophie zal ik nooit vergeten, daar bij Het Belang van Limburg (“ik ben Sofie”- “ik ben ook Sophie”). Wat we toen op 3 maanden tijd hebben opgebouwd gaat al meer dan 4 jaar verder: vele momenten met de slappe lach, gezellige avondjes en BBQ’s, of gewoon bij elkaar op de zetel naar TV kijken. Wat het extra leuk maakt: Sophie is zwanger van haar eerste kindje. Op 1 oktober is ze dus eerst nog een geweldig bruidsmeisje, 2 maanden later een geweldige mama!

Steffi: We leerden elkaar kennen op de hogeschool, maar hadden pas meer contact in het laatste jaar. Nu hoor ik haar elke dag, zoniet elk uur 🙂 Zij is doorheen alle trouwplannen mijn rechterhand, en helpt mij geweldig goed. Als er één reden is waarom ik nog geen stress heb, is het Steffi wel. Ik ga alle besprekingen na de trouwdag zeker missen, maar onze vriendschap blijft, dat staat vast!

Elisabeth, Katleen, Lisbeth, Sophie, Steffi: nogmaals bedankt om op jullie beurt ‘Ja’ te zeggen op de vraag of jullie onze bruidsmeisjes wilden zijn!

IMG_3142

 

Een gedachte over “Lijstjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.