Persoonlijk

Mijn bucketlist

Blijkbaar heeft bijna iedereen wel een bucketlist. Ofwel opgeschreven, ofwel in je hoofd. Een lijst met x aantal dingen die je zeker nog wil gedaan hebben voor een bepaalde leeftijd, of gewoon in je leven. Hieronder dus ook mijn lijstje. Ik heb het kort gehouden en me beperkt tot 10 dingen die ik nog wil doen voor ik pakweg 35 ben (30 is misschien te dichtbij 🙂 )
  1. Naar New York gaan
  2. Een week verlof hebben om gewoon thuis te blijven
  3. Gaan eten in een sterrenrestaurant
  4. Goed en vlotjes kunnen inline skaten (ik werk eraan)
  5. Het Poollicht zien
  6. 10km lopen (aan één stuk, zonder stoppen)
  7. Mama worden
  8. Een koe melken (credits hiervoor aan collega L., die dit ook op haar bucketlist heeft staan 🙂 )
  9. Bikram yoga uittesten
  10. Roomservice/ontbijt op bed (nog nooit gedaan!)

Toegegeven, bij het opstellen van dit lijstje besefte ik dat ik al heel wat leuke dingen gedaan heb in mijn leven. Elk jaar op reis, indoor skydiven, citytrips, trouwen, paradijselijke huwelijksreis,… Allemaal al gedaan, en heel dankbaar daarvoor.

Natuurlijk wil ook ik een wereldreis maken, maar ik heb geprobeerd om realistische dingen te kiezen voor dit lijstje. Kwestie van de lat niet té hoog te leggen voor mezelf 🙂 Zelf nog inspiratie om aan te vullen? Shoot!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.